25n
25N
25N

El PP tria a Vicente Betoret per a defensar la seua política econòmica al Congrés

El PP tria a Vicente Betoret per a defensar la seua política econòmica al Congrés
05/08/2019 -

El Partit Popular ha renovat els seus principals càrrecs de portaveu econòmics en el Congrés i ha triat a Vicente Betoret per a defensar les seues polítiques davant la Comissió d’Economia i Empresa i a Mario Garcés com a portaveu d’Hisenda.

Diputat per València en les passades eleccions i diputat de les Corts Valencianes entre 2007 i 2019, Betoret és secretari electoral dins de la nova Executiva dissenyada pel president del PP, Pablo Casado.

Per part seua, Mario Garcés va ser ‘número u’ dels ‘populars’ per Osca, després d’ocupar diversos càrrecs durant els governs de Mariano Rajoy, primer com a sotssecretari del Ministeri de Foment, als ordes d’Ana Pastor, i després com a secretari d’Estat de Serveis Socials i Igualtat. És inspector d’Hisenda, interventor i auditor de l’Estat.

CONTINUÏTAT EN PRESSUPOSTOS, TREBALL, INDÚSTRIA I HABITATGE

Malgrat aquests canvis en les dues principals comissions econòmiques, el PP ha apostat per la continuïtat en altres responsabilitats parlamentàries, com a Pressupostos, Treball, Indústria o Habitatge.

Així, Víctor Píriz tornarà a ser portaveu pressupostari dels ‘populars’, continuant el relleu pres al seu col·lega Jaime de Olano després de la moció de censura i l’ascens del segon a la direcció del grup; Carolina España continuarà com a portaveu laboral, i Tristana Moraleja seguirà de portaveu d’Indústria.

Ana María Zurita també continuarà al capdavant de les responsabilitats en Habitatge, i compartirà càrrec de portaveu en la Comissió de Foment amb Andrés Lorite, que agafa el relleu de Miguel Barrachina, ara diputat autonòmic a València.

Agustín Almodóbar s’encarregarà de l’àrea de Turisme, Alberto Herrero d’Energia, Soledad Cruz d’Agenda Digital, Carmen Riolobos en Consum i Tomás Cabezón serà la cara visible dels ‘populars’ en matèria de pensions en encarregar-se del càrrec de portaveu en la Comissió de seguiment i avaluació dels acords del Pacte de Toledo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 15 =