25n
25N
25N

PP: “Galiana va muntar un mercat ambulant pegat a la Llotja i els Sants Joans, però ara impedeix als comerciants del centre fer una campanya”

Els comerciants volien adornar tot l’entorn amb una campanya de Nadal però l’Ajuntament li ho ha denegat per afectar els BIC de la Llotja i els Sants Joans

Arxiu

PP: “Galiana va muntar un mercat ambulant pegat a la Llotja i els Sants Joans, però ara impedeix als comerciants del centre fer una campanya”
09/12/2020 -

El regidor del Grup Municipal Popular, Santiago Ballester, ha denunciat “la diferent vara de mesurar del Govern de Ribó i PSOE” que si ha organitzat diversos anys un mercat ambulant pegat als BIC de la Llotja, Patrimoni de la Humanitat, i els Sants Joans, però ara ha denegat als comerciants del centre històric la possibilitat d’instal·lar elements Nadalencs en l’entorn per a una campanya de promoció del comerç en aquest punt de la ciutat.

Els comerciants del centre històric havien demanat a l’Ajuntament instal·lar una caixa regal de llums a l’entorn de la Llotja i els Sants Joans, però el Govern municipal l’ha rebutjat. “Ni mengen ni deixen menjar. Així és el Govern de Ribó i PSOE que deixa a les fosques la ciutat per Nadal i no realitza campanyes promocionals del comerç en aquests moments tan difícils per a la majoria d’ells per la crisi sanitària. No sols no els ajuden sinó que coarten qualsevol possibilitat de realitzar iniciatives per a promoció comercial en el centre històric”, va explicar Ballester.

Ballester ha reclamat l’actuació urgent, “el regidor Galiana porta tres anys organitzant un mercat ambulant al costat dels BIC de la Llotja i els Sants Joans, però ara que el demanen els comerciants els diu que no. Ha d’asseure’s amb urgència amb els comerciants i buscar una solució a aquest nou despropòsit municipal”.

El regidor del PP ha recordat que el PP de la ciutat de València ha llançat una campanya de promoció de les compres i del consum a la ciutat de València a través de les xarxes socials, on ha mobilitzat a tots els seus militants i simpatitzants. “Hem posat en marxa aquesta campanya davant la paràlisi municipal que ha aconseguit una apagada històrica dels carrers i places de la ciutat quan més el necessita el teixit comercial i hostaler de València”.

Ballester ha explicat que una dada reflecteix l’interés de Ribó i PSOE pel comerç i l’hostaleria de la ciutat. Madrid inverteix 3,1 milions d’euros en il·luminació, Barcelona 1,7 milions d’euros, Saragossa 700.000, Sevilla 962.000 euros, Màlaga 532.000 euros i Vigo prop de 800.000 euros. València els mateixos 100.000 euros de l’any passat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =