25n
Orgull
Orgull

El PP denuncia "la campanya de Compromís" pagada per l'EMT en les marquesines de les parades d'autobús

El PP denuncia "la campanya de Compromís" pagada per l'EMT en les marquesines de les parades d'autobús
19/05/2021 -

El PP ha denunciat la campanya de Compromís pagada per l’EMT en les marquesines de les parades d’autobús amb atacs directes a la gestió del Govern del Partit Popular. En el anunci pagat per l’EMT l’alcalde és totalment partidista i s’utilitza per a atacar al govern de Rita Barberá. El PP demanarà el cost d’aquesta campanya publicitària i partidista.

“Estem indignats per fer una campanya partidista i irregular utilitzant els recursos de l’EMT per a atacar a altres governs que són el seu. No és la primera vegada que ho fan, però el PP no es quedarà callat”, ha explicat Catalá.

“Ribó pensa que l’EMT és el seu mas, amb el seu capatàs Grezzi al capdavant, i no ho és. És una empresa pública de transport amb una deficient gestió que li costa als veïns de la ciutat 100 milions d’euros a l’any. En lloc de millorar el transport dediquen els diners a renovar marquesines i gastar-li’ls en publicitat”, ha afegit.

Catalá “ha recordat que encara no s’ha recuperat ni un euro dels 4 milions que li van robar a l’empresa per la mala gestió i falta de controls. Aquesta empresa necessita un canvi de rumb i gestió urgent, perquè és inadmissible que amb diners de tots els valencians s’estiga pagant una campanya de Ribó i Compromís”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =