25n
25N
25N

Antonio Estañ creu que PP i Cs comparen a Podemos amb Vox per a "assegurar-se un pacte a l'andalusa"

“El preocupant és que al final el que produeix és una reculada de la societat en el seu conjunt”

Antonio Estañ creu que PP i Cs comparen a Podemos amb Vox per a "assegurar-se un pacte a l'andalusa"
24/01/2019 -

El secretari general de Podem en la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, considera que PP i Ciutadans (Cs) comparen a Podemos amb Vox i continuaran parlant d’això per a “assegurar-se un pacte a l’andalusa” que pretén retornar als valencians “a un passat que han dit per activa i per passiva” que no volen.

Preguntat per les comparacions entre totes dues formacions que han realitzat María José Català (PP) i Toni Cantó (Cs), el líder de Podem ha assenyalat que “no és nou, ha sigut l’estratègia” de tots dos “per a disfressar el suport a una força objectivament masclista i xenòfoba, que alguns mitjans qualifiquen de nostàlgica”.

“Crec que la diferència fonamental és programàtica, però sobretot on nosaltres vam governar, on nosaltres donem suport, la gent no ha perdut ni un dret per la seua identitat sexual o pel lloc del qual ve. No ha perdut cap dret, de fet el que volem és ampliar-los”, ha indicat.

Així, això els situa “en les antípodes de Vox”, ja que Podem vol “respectar els drets humans i no restringir-los”. “El PP i Cs han de disfressar de la forma que troben un suport a Vox, la qual cosa després és problemàtic”, ha afegit, tractant de “blanquejar postures, que és al final el que s’aconsegueix una vegada que s’equiparen posicions democràtiques que el que volen és ampliar drets amb el contrari”.

“El preocupant és que al final el que produeix és una reculada de la societat en el seu conjunt. Crec que el feminisme és un avanç de la societat i tots els que estiguen en contra hauran d’explicar per què. De totes maneres, jo crec que s’estan concentrant més a reviure la ‘batalla de València’, crec que els ha anat malament en el passat i els anirà malament en el present”, ha indicat.

La diputada de la formació habitada Beatriu Gascó ha afegit: “Els dos partits que acaben de signar un pacte amb Vox a Andalusia, estarien disposats a signar un pacte amb nosaltres ací? Si som tan semblants Vox i nosaltres, PP i Cs estarien disposats a tindre qualsevol tipus d’acord amb nosaltres ací en la Comunitat Valenciana? No crec”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 3 =

bombers
bombers
Valencia activa