25n
25N
25N

El PP critica que el Govern del Rialto rebutge crear una reguarda fixa de la Policia Local en Benimàmet

El PP critica que el Govern del Rialto rebutge crear una reguarda fixa de la Policia Local en Benimàmet
17/07/2020 -

El grup municipal del PP a l’Ajuntament de València ha criticat aquest divendres que el Govern del Rialto, l’executiu de la ciutat que conformen Compromís i PSPV, haja rebutjat crear una reguarda fixa de Policia Local en Benimàmet.

Així ho ha indicat, en un comunicat, el regidor ‘popular’ Santiago Ballester, que ha lamentat que no s’accepte que aquesta zona de la capital valenciana compte amb “una infraestructura de la Policia Local permanent dins del seu nucli urbà” per a donar també cobertura a Beniferri.

Ballester ha explicat que la iniciativa del PP que plantejava aquesta petició “tenia com a objectiu que el Consell de Districte de Pobles de l’Oest aprovara la construcció o l’habilitació d’un edifici municipal com a reguarda de Policia Local en Benimàmet”.

Així mateix, ha assenyalat que després d’això es pretenia portar la proposta a la Comissió de Protecció Ciutadana i al ple. El PP va fer aquesta petició mitjançant una moció presentada en el Consell de Districte de Pobles de l’Oest.

L’edil ha comentat que la sol·licitud del seu grup també incloïa una petició per a “la creació d’un Grup de Treball de Seguretat Ciutadana i Convivència, amb caràcter temporal” amb la finalitat d'”analitzar la problemàtica sobre vandalisme i delinqüència i aportar solucions, en coordinació amb la Unitat de Policia Local adscrita a Benimàmet-Beniferri i la Policia Nacional”.

Ballester ha apuntat que en l’última onada del Baròmetre Municipal “apareixia la inseguretat ciutadana com un dels principals problemes que més preocupen els veïns de València” i ha manifestat que per això, el seu grup no entén per què “el govern de l’Ajuntament nega si més no la possibilitat d’estudiar que una població com la de Benimàmet, amb més de 15.000 habitants, dispose d’una reguarda de Policia Local dins del nucli urbà”.

“Els veïns van reclamar al govern municipal un increment de la presència policial davant l’augment en els últims mesos d’actes vandàlics com la crema de cotxes i els furts”, ha exposat el representant del grup municipal del PP.

Igualment, ha comentat que Benimàmet “compta amb una àrea geogràfica en la qual s’enquadra una important activitat comercial i social” i ha ressaltat que “té a les unitats de districte la del Molí del Sol i la Trànsit molt allunyades del seu nucli urbà”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 6 =

CCCC