25n
Orgull
Orgull

El PP critica la falta d'espai en l'Exposició de Ninot

“Ara que és quan s’hauria d’haver buscat un lloc ampli on fora fàcil guardar les distàncies de seguretat, busquen un lloc xicotet on ni els ninots ni el públic té espai per a poder gaudir de l’experiència”, afirma Santi Ballester

El PP critica la falta d'espai en l'Exposició de Ninot
17/07/2021 -

El regidor del Grup Municipal Popular, Santi Ballester, ha criticat que l’Exposició del Ninot s’haja situat en la Base de la Marina de València perquè és un espai que “es queda molt xicotet per a acollir els més de 600 ninots de les Falles 2021” afegint “ara que és quan s’hauria d’haver buscat un lloc ampli on fora fàcil guardar les distàncies de seguretat, busquen un lloc xicotet on ni els ninots ni el públic tenen espai per a poder gaudir de l’experiència.”

“Després de la inauguració de l’Exposició hem comprovat que els ninots estan amuntegats i no tenen les dimensions suficients perquè els assistents puguen gaudir de la visita. Més que una exposició de ninots sembla el magatzem on deixar en fila índia el treball dels artistes i l’esforç de les comissions i ni els uns ni els altres es mereixen aquest tracte”, ha apuntat Santi Ballester.

En aquest sentit, ha criticat que Galiana i el seu equip no hagen treballat en una millor alternativa per a un any especial “les falles estan donant exemple de responsabilitat i superació i es mereixen un lloc amb major vistositat per a l’Exposició que dona el tret d’eixida de les Falles del 2021. El Museu Príncep Felip no es pot usar al ser un centre de vacunació, però a València hi ha llocs millors i més grans per a tornar a gaudir del treball dels nostres artistes fallers”.

Per al regidor popular, aquesta mala elecció del lloc se suma a la deixadesa del monument que reivindica la festa en la plaça de l’Ajuntament, “un matí el Tornarnem no estarà perquè el camió del fem l’haurà retirat en considerar-lo una andròmina vella abandonada al carrer. Aquesta no és la millor imatge d’una festa considerada Patrimoni Immaterial de la Humanitat”.

A més Santi Ballester ha reclamat a Ribó transparència i que “diguen clarament què es podrà fer segons els graus d’incidència de la COVID”.

Finalment, ha exigit a Ribó que treballe i “publique d’una vegada el bàndol faller, que done la cara i sobretot que diga la veritat als fallers que estan realitzant contractacions i desemborsaments econòmics sense saber absolutament res”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + disset =