25n
25N
25N

El PP creu que són “escandaloses i irresponsables” les presses de Compromís i PSPV per a tancar la comissió d'investigació de l'estafa a l'EMT

El PP creu que són “escandaloses i irresponsables” les presses de Compromís i PSPV per a tancar la comissió d'investigació de l'estafa a l'EMT
03/10/2020 -

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha lamentat hui la falta de tarannà democràtica i la conducta d’aquesta pseudocomissió d’Investigació de l’EMT perquè “hui ens hem assabentat per premsa que el Govern de Ribó ens traslladaran les seues conclusions la setmana que ve. I diem “les seues conclusions” perquè a nosaltres encara ens falten documents necessaris per a fer un dictamen responsable.

“Són escandaloses i irresponsables les presses del PSPV i de Compromís per donar carpetada a aquesta pseudocomissió que ha sigut més aviat una paròdia perquè siga format en el si de l’EMT investigada i no a l’Ajuntament, amb la presència de Grezzi, i perquè no està subjecta a cap reglament que evite que siga un exercici de caciquisme absolut com està sent”, ha assenyalat.

El Partit Popular vol desmentir, a més, qualsevol reunió amb Compromís i PSPV on s’haja traslladat o consultat l’esborrat de conclusions que ha preparat l’equip municipal.

“Ens sorprén la falta de tarannà democràtic” ha afirmat Catalá que ha recordat que l’EMT no ha facilitat tota la documentació que s’ha exigit i que el Consell de Transparència obliga a donar i que l’exgerent García Alemany i la directora de Gestió han de tornar a declarar en el si de la comissió per a aclarir les seues contradiccions davant el jutge”

Així mateix, la portaveu ha alertat que el govern de Ribó vol donar carpetada “perquè per a ells és un tema que els desgasta. Nosaltres volem saber la veritat perquè l’empresa municipal no torne a caure en fallades de protocols i de control que van propiciar el robatori”.

“Trobem a faltar autocrítica per part d’aquest govern que només vol que acomiadar treballadors per a no assumir responsabilitats polítiques, la qual cosa és curiós d’un govern que diu ser d’esquerres i d’abanderar el bon govern i la transparència” ha destacat.

Finalment, els populars avancen que faran ús dels seus drets per a presentar un dictamen alternatiu “que volem que s’incorpore com a vot particular i on deixarem clar l’opacitat d’aquest procés, tan poc transparent, tan poc honest i amb poca autocrítica, i poques ganes d’assumir responsabilitats polítiques i esclarir el que realment va passar i el que va fallar en l’EMT”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − nou =