25n
25N
25N

El PP demana convocar amb urgència el Consell d'Administració davant l'incendi de l'EMT

arxiu

El PP demana convocar amb urgència el Consell d'Administració davant l'incendi de l'EMT
06/12/2020 -

Els consellers de l’EMT i regidors del Partit Popular, Carlos Mundina i Marta Torrado, han demanat la convocatòria del Consell d’Administració de l’EMT per a conéixer les causes de l’incendi d’ahir en les cotxeres de l’EMT que s’ha saldat amb més d’una vintena d’autobusos afectats, 16 d’ells calcinats, segons les últimes informacions.

“S’ha de convocar el Consell per a conéixer les causes, si van funcionar els protocols i tots els sistemes antiincendis, i quines repercussions tindrà greu incendi en el servei de l’EMT. Estem davant una pèrdua patrimonial molt important en una empresa que ja té greus dificultats financeres. Volem conéixer els nombres reals d’aquestes pèrdues patides ahir i com l’empresa ho gestionarà”, ha demanat Mundina.

L’edil ha recordat que l’EMT ja ha hagut de recórrer enguany a un crèdit, avalat per l’Ajuntament, de més de 27 milions i l’any que ve haurà de recórrer a nous “per a compensar les pèrdues que pateix i el robatori de 4 milions d’euros”.

A més, ha demanat informació sobre l’ampliació dels garatges de l’EMT que porten dos anys bloquejats. “Ho van anunciar fa dos anys i hui dia no sabem res”, ha lamentat Mundina. “L’ampliació havia d’estar acabada en 2019, però la falta de coordinació dins del mateix govern ha impedit avançar. La falta d’espai és un problema. Volem saber si es guarden les distàncies de seguretat necessàries per a evitar la propagació del foc”.

“La falta de diligència i gestió en la direcció de l’EMT està més que contrastada. Un robatori de 4 milions d’euros, 8 mesos per a posar mampares de seguretat en els autobusos i ara aquest incendi que afecta greument el patrimoni de l’empresa”, ha assenyalat.

Per part seua, Catalá ha lamentat les paraules d’ahir de Ribó. “No pot restar importància a aquest greu incendi, dient que els autobusos eren vells. Si havien passat la ITV, estaven en condicions de funcionar. Sembla que al Sr.Ribó no li importa que es cremen autobusos amb un valor de més de 300.000 cadascun”.

“Des del Partit Popular exigim que aquesta nova catàstrofe en l’EMT no perjudique els usuaris del transport públic. El servei ha de mantindre’s i la direcció de l’EMT i el govern de Ribó ha de garantir-lo i donar les explicacions oportunes”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 6 =