25n
25N
25N

El PP allarga la mà per a crear la marca Espanya Suma a la província

El PP allarga la mà per a crear la marca Espanya Suma a la província
26/09/2019 -

El Partit Popular de Castelló ha tendit aquest dijous la mà perquè el centredreta s’unisca de cara a les pròximes eleccions del 10 de novembre sota la marca Espanya Suma per la província de Castelló.

El president, Miguel Barrachina, ha advertit que “la majoria de la gent de Castelló és gent moderada que busca la millora d’oportunitats, que vol un govern estable que garantisca la creació d’ocupació, les pensions i la llibertat”.

“Ens prenem molt de debò Espanya Suma i als nostres interlocutors, perquè ha quedat demostrat que quan el PP suma, gana Espanya. Hui el PP és la cola del centredreta i els fets el demostren”, ha dit.

El president provincial ja va proposar aquest estiu la suma de les forces per a “beneficiar a la província de Castelló i a la immensa majoria dels veïns que estan en contra de Sánchez i de les polítiques que només impliquen augmentar les despeses i crear atur de Pedro Sánchez”.

“Encara que sent més, dividits som menys, per la qual cosa la unió fa la força”, ha explicat Barrachina, al mateix temps que ha afegit que “seria convenient almenys una convergència d’electors” perquè “és obvi que un fraccionament excessiu de partits dificulta la formació de governs”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + quatre =