25n
Orgull
Orgull

El PP acusa Marzà de ser el responsable del caos en les oposicions docents

La portaveu d’Educació, Beatriz Gascó, demana responsabilitats polítiques al conseller i que done la cara

El PP acusa Marzà de ser el responsable del caos en les oposicions docents
30/06/2021 -

La portaveu d’Educació del Grup Popular ha assenyalat al conseller Marzà com el responsable únic del caos en les oposicions docents i li ha exigit adoptar responsabilitats polítiques pel permanent maltractament als docents en les oposicions i la nul·la gestió de la Conselleria d’Educació.

Beatriz Gascó ha assenyalat que “és lamentable que es convoquen oposicions massives per a cobrir places vacants i després molts llocs queden deserts per la mala organització, per emprar un procediment obsolet i per la falta de transparència en les revisions i amb improvisacions permanents”.

La portaveu popular ha assenyalat que “des del mes de maig hem denunciat el desastre d’aquesta convocatòria i Marzà no sols no ha adoptat cap mesura per a solucionar-lo sinó que Educació s’ha acarnissat en el maltractament als opositors i al mateix professorat dels tribunals que es troben en situació d’indefensió”.

Gascó ha afirmat que “el PP secundarà totes les iniciatives que es duguen a terme per part dels opositors per a defensar el seu dret a un procés just davant la impossibilitat de revisió. Hi ha molta indignació i ràbia entre milers d’opositors que han suspés sense justificació. De fet els opositors manifesten en les xarxes socials el seu descontentament de manera permanent i demanen solucions perquè no els contesten cap dels requeriments formals que fan a la Conselleria”.

La portaveu popular ha assenyalat que “algú ha de donar la cara i oferir explicacions davant tant de despropòsit continuat. La falta de professionalitat de la directora general de personal docent, Maria Ángeles Herranz, només pot derivar en el seu cessament immediat perquè la situació de tensió s’ha tornat insostenible. Ha sigut incapaç d’escoltar els sindicats docents ni els ha tinguts en compte per a res i ara, després de la primera fase, ja hi ha menys gent aprovada que vacants oferides. Exigim una explicació davant tant de caos i que Marzà isca a donar la cara perquè ell és l’únic responsable. No es pot jugar d’aquesta manera amb el futur de la gent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − un =