25n
25N
25N

El PP acusa a Marzà d'"estar de perfil" i preocupar-se "només per llavar la seua imatge"

El PP acusa a Marzà d'"estar de perfil" i preocupar-se "només per llavar la seua imatge"
13/02/2021 -

La portaveu d’Educació del Grup Popular en Les Corts, Beatriz Gascó, ha acusat Puig i Marzà d'”abandonar als centres escolars i preocupar-se només de la seua imatge”.

La portaveu popular ha criticat a Marzà “per ser incapaç d’assumir cap responsabilitat amb la pandèmia, tirant la culpa a Sanitat o al Ministeri del caos en els centres. Cada vegada que algú planteja problemes, l’única resposta de Marzà és derivar-ho cap a uns altres, com si ell no tinguera res a veure. Ho va fer amb els tests massius per a docents, amb la falta de material en els centres, amb la celeritat en els tests, amb els protocols, amb la vacunació per al professorat, amb els brots en els col·legis i instituts o amb la digitalització de les aules”.

La diputada popular ha assenyalat que “les assemblees digitals que està organitzant Marzà per a intentar llavar la seua imatge davant el desastre de la covid en els centres, més que una assemblea són un míting, on no es coneixen les preguntes, ni el nombre de participants i on no es deixa parlar als docents. Si fóra una assemblea real els docents hagueren pogut transmetre-li al conseller que estan extenuats i cansats que Educació els haja deixat solos”.

Per a Gascó, “més que una Assemblea com vol vendre, les reunions de Marzà són monòlegs a l’estil bolivarià de l’Aló president. Una campanya enrojant de qui vol transmetre que tot funciona fenomenal en l’educació valenciana quan els docents estan desbordats i tot està de cap per avall. Marzà ha deixat abandonat als centres a la seua sort”.

Beatriz Gascó ha explicat que en aqueixes assemblees amb les quals Marzà assegura que el sector educatiu està encantat no sabem quants participen en la reunió perquè la sala virtual només reflecteix un únic participant – un mateix-, sense possibilitat real de saber quines preguntes es formulen ni quantes i quins queden sense respondre perquè el xat està desactivat, donant així aparença que es resolen els dubtes dels participants quan l’única cosa que volien era resoldre els dubtes que a ells els interessava tractar; sense possibilitat de rèplica a les seues respostes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =