25n
25N
25N

El PP acusa la consellera Pascual de "romandre de braços plegats" davant l'expansió de la Covid a les universitats valencianes

El PP acusa la consellera Pascual de "romandre de braços plegats" davant l'expansió de la Covid a les universitats valencianes
10/10/2020 -

El portaveu d’Universitats del Grup Popular a Les Corts, Luis Martínez, ha acusat la consellera Pascual de “romandre de braços plegats” davant l’expansió de la Covid a les universitats valencianes. “Mentre el virus s’expandeix entre els universitaris, el Consell va a rebuf sense adoptar mesures de prevenció”.

Martínez ha explicat que el Grup Popular ha registrat una pregunta a Les Corts a la consellera d’Universitats, Carolina Pascual, sobre les mesures que adoptarà per a evitar l’expansió del virus en altres universitats valencianes després del brot de Covid en una residència universitària a la Universitat Politècnica de València.

El portaveu popular ha mostrat la seua preocupació per una situació angoixant que repercuteix directament sobre milers d’estudiants universitaris i les seues famílies. “A la consellera Pascual ni està ni se li espera. Roman de braços plegats intentant buscar culpables que li deslliuren de qualsevol responsabilitat. Fins hui no tenim notícia de cap mesura efectiva adoptada des d’eixa Conselleria”.

En aquest sentit, Martínez ha preguntat també si la consellera té previst la realització de test massius en totes les universitats. Martínez ha assenyalat que la Comunitat Valenciana és l’únic territori d’Espanya en el qual cap dels 25.000 alumnes d’una de les principals universitats, la Politècnica, pot anar a classe pels contagis de Covid.

El portaveu popular ha indicat que “el problema és que ni des de Sanitat ni des d’Universitats han previst res i actuen sobre la marxa, cames ajudeu-me. No han fet test massius abans, la qual cosa ha provocat que els contagis no s’hagen detectat fins que la situació s’ha disparat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

bombers
CCCC
bombers