caixa popular

Demà torna el Ponent amb màximes de més de 30 graus

La tardor ha començat amb canvis dràstics d’un dia a un altre, baixades de temperatures i fins i tot pluges

Demà torna el Ponent amb màximes de més de 30 graus
04/10/2017 -

La tardor ens segueix donant sorpreses. Després d’avançar fortes tempestes per als pròxims mesos, hem passat d’unes altes temperatures a unes baixades dràstiques en qüestió de 24 hores. Per a matí, tornarem a viure una situació similar. En concret, segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia, demà tornarem a superar màximes de 30 graus a València per l’entrada del Ponent.

En la ciutat de València s’espera unes màximes que rondaran els 30 graus i en alguns punts de la Comunitat Valenciana se superaran aquestes màximes. Les màximes estan previstes sobretot entre les 12 hores i les 16 hores, on s’aconseguiran els valors màxims.

La sensació de calor i xafogor seran habituals per l’arribada del Ponent a tot el nostre territori. Una vegada més, torna la calor de colp i abandona els valors més baixos entorn dels 25 o 26 graus per a aconseguir noves màximes.

Per al cap de setmana tornarem a les temperatures màximes entorn dels 25/26 graus i s’esperen pluges per al dissabte en la ciutat de València.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + divuit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats