La Vicepresidència Segona posa en relleu la labor del Col·legi Oficial de l'Arquitectura Tècnica per fomentar les bones pràctiques en el sector de l'edificació

Guardar

Reunió amb COAT
Reunió amb COAT

La Vicepresidència Segona i Conselleria de Servicis Socials, Igualtat i Vivenda ha posat en valor la labor del Col·legi Oficial de l'Arquitectura Tècnica de València (COAT) per fomentar les bones pràctiques en el sector de l'edificació.

El secretari autonòmic de Vivenda, Sebastián Fernández, ha mantingut una trobada amb representants de COAT València per a conéixer la posada en marxa del Club COAT, programa pioner que reunix empreses del sector compromeses amb l'excel·lència en la construcció, la formació contínua i el benestar dels seus treballadors.

Fernández ha traslladat el suport del Consell al desenvolupament d'esta iniciativa i el valor afegit que suposa per a la Conselleria la col·laboració amb empreses compromeses amb la qualitat i la responsabilitat corporativa.

Així mateix, ha manifestat el suport i col·laboració, des de la Vicepresidència Segona, per a participar en les diferents jornades formatives dirigides a les bones pràctiques i col·laboració amb empreses per la qualitat en l'edificació.

Destacats