Política

Vicente Martínez Mus reclama "un esforç real per a evitar més retards" en el Corredor Mediterrani

1 minut

Acte #QuieroCorredor a València

El conseller de Medi Ambient, Infraestructures i Territori, Vicente Martínez Mus, ha tornat a demanar al Govern central "un esforç real per a evitar més retards" en el Corredor Mediterrani, durant la celebració de l'acte del Moviment #QuieroCorredor, impulsat per l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE).

En esta línia, Vicente Martínez Mus ha recordat que el Corredor Mediterrani és una actuació "estratègica d'enorme transcendència econòmica i social no sols per a les comunitats autònomes de l'anomenat arc mediterrani, sinó per a tota la nació espanyola".

El conseller ha reconegut que s'avança "massa lent" en molts trams, per exemple ha recordat que este estiu es va conéixer que les actuacions en el Nus de l'Alzina tornen a retardar-se.

D'altra banda, Martínez Mus ha ressaltat que la Generalitat "sí que fa el seu treball i està creant portes d'entrada i d'eixida a este Corredor com és la Plataforma Intermodal de Sagunt, una infraestructura en la qual s'invertix quasi 100 milions d'euros de fons propis i que estarà plenament operativa en la primera meitat de 2026".

Finalment, el titular de Medi Ambient ha recolzat la labor de l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), i ha assegurat que la Generalitat "s'unix als empresaris i a la societat civil per a reclamar al Govern d'Espanya que accelere d'una vegada per sempre la finalització d'esta infraestructura clau".