Política

Turisme destina 9,4 milions d'euros per a la promoció de productes i destinacions de la Comunitat Valenciana

1 minut

Platja de Cullera amb el Castell al fons

Turisme Comunitat Valenciana té previst realitzar una inversió de 9.438.000 euros en convenis de 'màrqueting' col·laboratiu durant 2022, la qual cosa suposa "un reforç de la seua aposta per la promoció de productes i destins a través de diferents associacions sectorials i entitats locals". D'aquesta manera, està previst que se signen un total de 61 acords d'aquest tipus, mentre que l'any passat es van subscriure 53 convenis per un import que va ascendir als 6.235.000 euros.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que aquestes aliances "ens permeten reforçar l'estratègia de posicionament del nostre destí i ser més eficients en la gestió".

De fet, ha apuntat que molts d'aquests acords se signen per a la promoció d'esdeveniments o productes molt concrets, com és el turisme cinematogràfic de Peníscola, la fira de Tots Sants de Cocentaina, el potencial gastronòmic de Dénia o l'atractiu de la nostra oferta cultural a través del Palau de les Arts, mentre que uns altres "ens permeten realitzar accions més genèriques per a reforçar la visibilitat de la Comunitat Valenciana i la diversitat de la seua oferta a nivell nacional i internacional".

D'aquesta manera, Turisme té previst reforçar les seues aliances durant 2022 amb entitats del sector com l'associació de Turisme Actiu de la Comunitat Valenciana, el Club de producte d'allotjaments d'interior, l'associació d'apartaments i habitatges turístics de la CV (Aptur), l'associació d'agències de viatges (Aevav), l'associació d'empreses d'hostaleria de Torrevella i comarca, la federació de càmpings, Unesco València, l'associació empresarial hotelera i turística de la Comunitat Valenciana (Hosbec), l'associació de grans promotors musicals, la federació d'oci i turisme (Fotur), la fundació Visit Benidorm, els patronats de Turisme d'Alacant i Costa Blanca o les Cambres de Comerç, entre altres, ha detallat la Generalitat en un comunicat.

A aquestes entitats se sumen també alguns destins, com Altea, Dénia, Castelló, Cocentaina, Peníscola, Sagunt, Sogorb, Torrevella, Llíria, Cullera, Gandia o Bunyol, que podran desenvolupar accions de promoció i màrqueting per a posar en valor la seua oferta local en diversos mercats.

"L'objectiu d'aquests destins és reforçar la seua visibilitat davant diferents segments de la demanda per a incrementar la seua rellevància com a punts d'atracció turística", ha assegurat Colomer, qui ha incidit en què les entitats del sector "ens ajuden, a través d'aquests acords, a difondre la nostra oferta com a destí experiencial, obert, divers, segur i hospitalari".

A més d'aquests convenis de promoció i 'màrqueting', Turisme Comunitat Valenciana també té previst signar altres acords de col·laboració que permeten avançar en matèria de competitivitat i formació.