El servici d'Acolliment Residencial i Justícia Juvenil i el Centre Dona 24 hores de València reben el guardó de la Unitat de Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana

Guardar

Guardó de la Unitat de Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana
Guardó de la Unitat de Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana

El servici d'Acolliment Residencial i Justícia Juvenil i el Centre Dona 24 hores de València, dependents de la Conselleria de Servicis Socials, han rebut el guardó de la Unitat de Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana.

Durant l'acte de celebració del Dia de la Unitat de Policia Nacional Adscrita, en el qual es commemora la labor d'esta unitat policial, es van entregar les distincions i condecoracions que reconeixen la labor de membres de la Policia de la Generalitat i de persones físiques, jurídiques i institucions que col·laboren en el treball d'este cos policial i contribuïxen a la seguretat i benestar de la comunitat.

Entre els premiats amb la medalla de Plata de la Generalitat Valenciana al mèrit policial destaca el servici d'Acolliment Residencial i Justícia Juvenil que va rebre el premi en reconeixement de la coordinació de més de 6.000 servicis relacionats amb menors, referents a trasllats i la col·laboració amb tuteles.

A més, el Centre Dona 24 hores de València va ser condecorat amb la Distinció Honorífica de la Generalitat, per la seua dedicació i labor d'atenció integral a totes les dones víctimes de maltractaments físics o psíquics, agressions sexuals, abusos sexuals o assetjament sexual.

Enguany s'han concedit 99 distincions, de les quals onze són medalles d'or; 56 de plata; i una condecoració de bronze al servici policial amb distintiu blau. A més, s'han entregat dotze diplomes de reconeixement a la trajectòria policial i 19 distincions honorífiques de la Generalitat.

Destacats