Salomé Pradas es reunix amb la delegada regional de Redeia per a avançar en la descarbonització del sector energètic i en projectes de restauració mediambiental

Guardar

Reunió de la consellera Salomé Pradas amb Redia
Reunió de la consellera Salomé Pradas amb Redia

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, s'ha reunit este dimarts amb la delegada de la Regió Este de la companyia Redeia, Maite Vela, per a avançar en la descarbonització del sector energètic.

Durant la trobada, al qual també ha assistit el director general de Medi natural i Animal, Raúl Mérida, i la directora de la Fundació Oceanogràfic, Leocadia García, la consellera ha destacat la importància que existisca una col·laboració mútua perquè la Comunitat Valenciana tinga capacitat per a lluitar contra el canvi climàtic en l'àmbit de l'energia.

Així, en la reunió s'ha parlat de la importància d'aconseguir una reducció significativa de la petjada de carboni i d'aconseguir una major independència dels sistemes energètics convencionals, així com avançar cap a un futur més sostenible i autosuficient. Així mateix, han explorat possibles vies de col·laboració futura en projectes de restauració ambiental en la Comunitat Valenciana.

Destacats