El PSPV-PSOE reclama a Mazón que "retire el decret òmnibus i demostre que de veritat vol obrir una etapa de diàleg amb l'oposició"

Guardar

El portaveu d'Administració Local del Grup Socialista en Les Corts, Ramón Abad
El portaveu d'Administració Local del Grup Socialista en Les Corts, Ramón Abad

El PSPV-PSOE ha reclamat hui a Mazón que "retire el decret òmnibus i demostre que de veritat vol obrir una etapa de diàleg amb l'oposició" i ha alertat que "si no ho fa estarem davant una operació de maquillatge". Així s'ha manifestat este diumenge el portaveu d'Administració Local del Grup Socialista en Les Corts, Ramón Abad, qui ha advertit que, "amb el 'decretazo' de Mazón, s'està obrint la porta al descontrol".

El dirigent socialista ha assenyalat que "el senyor Mazón té l'oportunitat este dilluns de demostrar que de veritat vol obrir una nova etapa amb els grups parlamentaris en Les Corts o si estem, novament, davant una operació de maquillatge", i ha recordat que "estem parlant d'un macrodecret que obri la porta al descontrol modificant 29 lleis i 30 decrets". "Estem davant un colp del Consell al debat parlamentari i a la possibilitat que els grups puguem fer el nostre treball de control", ha subratllat.

Finalment, Abad ha censurat que "per molt que Mazón intente ocultar-ho la realitat és que estem davant el president més ultra de la història, que fa polítiques ultres, no perquè li ho diga VOX, sinó perquè són les polítiques en les quals se sent representat".

Arxivat a:

Destacats