Mompó reivindica el periodisme de proximitat com a clau per a la cohesió social

Guardar

Vicent Mompó en la Jornada de periodisme de proximitat
Vicent Mompó en la Jornada de periodisme de proximitat

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha destacat la labor imprescindible dels mitjans digitals de proximitat en la promoció de la salut democràtica i la cohesió territorial, durant la clausura de la jornada ‘Teixint territori: El periodisme de proximitat en temps de la intel·ligència artificial’, organitzada per la Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana.

Mompó ha felicitat estos mitjans pel seu treball perquè “vos preocupeu pel que passa en cada carrer, en cada barri i en cada poble, doneu veu a tot allò que ocorre prop de les valencianes i els valencians. Compartiu informació en la qual la ciutadania se sent representada i escoltada”. En este sentit, ha explicat, “els mitjans digitals i la Diputació compartim un mateix objectiu: acurtar distàncies fent que la informació i els servicis arriben allí on més es necessiten”.

Durant la seua intervenció, el president també s'ha referit a l'impacte de la intel·ligència artificial en els mitjans i en les administracions públiques. “Encara que esta tecnologia està transformant la manera de treballar, mai podrà substituir el talent humà. El seu valor radica a facilitar processos i millorar la proximitat de la informació i els servicis, de manera clara, àgil i precisa”, ha assenyalat.

Per a concloure, Mompó ha reiterat el compromís de la Diputació amb el periodisme de proximitat: “Estem ací per a col·laborar en tot el que siga necessari, convençuts que només junts podrem construir un territori més fort i cohesionat. Així continuem teixint província, a través d'una informació honesta i pròxima”.

Destacats