Política

Mazón traslladarà a Sánchez les "assignatures pendents en la Comunitat Valenciana"

1 minut

El president de la Generalitat, Carlos Mazón

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha avançat que en la reunió amb el president del Govern, Pedro Sánchez, prevista per al pròxim 4 d'octubre, li traslladarà "moltes assignatures pendents" que existixen amb la Comunitat Valenciana. Així s'ha manifestat este dissabte el cap del Consell en declaracions als periodistes a Dénia (Alacant), en ser preguntat per les seues expectatives davant la reunió que mantindrà amb Pedro Sánchez, i ha assenyalat que manté "l'esperit positiu".

Sobre este tema, Mazón ha sostingut que tractaran "moltes necessitats i moltes molt antigues" per a l'autonomia i ha recalcat que acudirà "amb esperit positiu" perquè l'objectiu és "que la Comunitat Valenciana avance".

Així, ha afirmat que està "al marge de diatribes polítiques" en este aspecte. El primer és ser el més pràctic i cal ser prioritari amb la Comunitat Valenciana i exclusiu amb la Comunitat Valenciana. A això vaig", ha asseverat.

"Parlarem de l'aigua, de la ceràmica de Castelló, de L'Albufera i el seu cabal ecològic que ens continuen negant, de la Rodalia i de l'infern fiscal al qual ens volen sotmetre. Parlarem de moltes coses i de moltes necessitats i moltes molt antigues. Massa que tenim en la Comunitat Valenciana", ha lamentat Mazón.

Així mateix, ha assenyalat que parlarà amb Sánchez de les "moltes assignatures pendents" de la Comunitat. "Si vinguera ací --Sánchez-- i vera els centres de salut que tenim per fer en la Comunitat Valenciana, entendria que el finançament és important. Potser ací se suavitzava un poc més", ha expressat Mazón.