Mazón: “Continuem complint amb el canvi a la Comunitat Valenciana per a tots els ciutadans des del diàleg, l’equilibri i la sensatesa”

Guardar

Presa de possessió dels nous consellers en el Palau de la Generalitat. Foto Edu Manzana
Presa de possessió dels nous consellers en el Palau de la Generalitat. Foto Edu Manzana

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha destacat que “continuem complint amb el canvi a la Comunitat Valenciana per a tots els ciutadans des del diàleg, l’equilibri i la sensatesa” en la presa de possessió dels nous membres del Consell.

El cap de l’executiu valencià ha presidit este acte, celebrat en el Palau de la Generalitat, on ha remarcat que el Consell, com a òrgan de gestió d’autogovern de totes i tots els valencians, “està per damunt de qualsevol decisió partidista que poc o res tenen a vore amb la defensa de l’interés general i el benestar dels ciutadans”.

Durant el seu discurs, el president ha destacat que el nou Consell “és un exemple de continuïtat i de futur”, a més “d’una garantia d’estabilitat”, al mateix temps que ha manifestat el compromís del Consell amb continuar avançant en el canvi de la Comunitat Valenciana.

“Hui continuem treballant, governant per a tots sense excepció, il·lusionats com mai” ha afirmat el president. Així mateix, s’ha referit al canvi produït a la Comunitat Valenciana fa un any que “ha retornat la llibertat a l’educació, ha tret del col·lapse la sanitat i la dependència, ha recuperat el rigor per als comptes públics, ha retornat a les famílies el poder adquisitiu i ha creat un entorn econòmic més dinàmic i amb més capacitat de crear ocupació amb menys impostos i menys traves”. Igualment, s’ha referit a “l’absència de sectarisme des de les institucions, el respecte a la diversitat i la pluralitat i a la construcció d’una Comunitat oberta, solidària i ambiciosa”.

Així mateix, ha reafirmat l’aposta del Consell per “tirar avant grans reptes” com la immigració, el finançament, el dèficit hídric o les infraestructures claus per a garantir la competitivitat del nostre territori i continuar creant ocupació.

De la mateixa manera, ha reiterat la seua voluntat de continuar buscant grans acords i consensos beneficiosos per a la majoria dels ciutadans “sense prejuís i sense més recepta que l’equilibri, la sensatesa i l’altura de mires”.

Nous membres del Consell

En l’acte, han pres possessió la vicepresidenta i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, la consellera de Justícia i Interior, Salomé Pradas, el conseller de Cultura, Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, el conseller d’Agricultura, Aigua, Ramaderia i Pesca, Miguel Barrachina, i el conseller de Medi Ambient, Infraestructures i Territori, Vicente Martínez Mus.

El president de la Generalitat ha agraït la labor de Vicente Barrera, Elisa Núñez i José Luis Aguirre, anteriors membres del Consell.

Arxivat a:

Destacats