Mazón: "L'Europa que volem l'estem construint ací, amb el canvi que abaixa impostos i garantix la llibertat educativa"

Guardar

Tancament de campanya del Partit Popular
Tancament de campanya del Partit Popular

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha assenyalat en el míting de tancament de campanya del PP que "l'Europa que volem l'estem construint ací, amb el canvi que abaixa impostos i garantix la llibertat educativa".

El president valencià ha participat en el míting de tancament de campanya amb Alberto Núñez Feijóo i Dolors Montserrat al costat de l'alcaldessa, María José Catalá; el president del PP de la província de València, Vicent Mompó; i el candidat al Parlament Europeu i vicesecretari d'Institucional, Esteban González Pons.

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha condemnat l'assassinat d'una dona a Benaguasil i ha demanat un aplaudiment per a totes les dones que combaten la violència de gènere.

Carlos Mazón ha assenyalat que "el més important és que per fi ací hi ha un govern que no calla, que no s'acatxa i no abaixa els braços davant el menystinc i la falta de suport tots els dies a la Comunitat Valenciana. 'Valencians en peu alcem-nos'. Tots a dalt, tots a construir Europa des del canvi que ja funciona, eixe canvi que ja abandera en tota Espanya, Alberto Núñez Feijóo".

El president del PPCV ha afirmat que "molts ens demanaven un govern que acabara amb el Consell més car de la història de la Comunitat, amb l'infern fiscal, amb la imposició catalanista en els col·legis de la Comunitat Valenciana o amb les subvencions directes als quals diuen que som 'països catalans'".

Mazón ha afegit que "som un PP que defén amb ungles i dents l'aigua que li nega el marit de Begoña. Hui el Suprem ha dictaminat en contra del recurs que va posar la Generalitat de Puig al transvasament Tajo-Segura. Li vam advertir que no era el mode, que eixe era un recurs fake, perquè no comptava amb la resta de les institucions ni amb els regants. Hui sí que hi ha unitat i defenem cada gota perquè no torne a ocórrer el fake que ha succeït hui".

El president del PPCV ha afirmat que "en menys d'un any s'ha dut a terme la reforma fiscal, reduint i eliminant impostos i posant en marxa desgravacions fiscals per als quals més ho necessiten que ens situa com la Comunitat amb més desgravacions d'Espanya".

Finalment, el president del PPCV ha assenyalat que "l'educació serà gratuïta de 0 a 3 anys, reduïm les llistes d'espera quirúrgiques i posem en marxa un Pla de Salut Mental; a més els pares trien la llengua i el centre on volen que estudien els seus fills".

Destacats