Martínez Mus assumix la Conselleria de Medi Ambient amb l'objectiu que la "roda no pare" i mantindre el full de ruta

Guardar

Vicente Martínez Mus al costat de Salomé Pradas, Susana Camarero i José Antonio Rovira
Vicente Martínez Mus al costat de Salomé Pradas, Susana Camarero i José Antonio Rovira

El nou conseller de Medi Ambient, Infraestructures i Territori, Vicente Martínez Mus, relleva en el càrrec a Salomé Pradas en un departament en el qual ja ocupava la responsabilitat de la Direcció General de Costes, Ports i Aeroports, per la qual cosa el seu objectiu és que la "roda no pare" i mantindre el full de ruta posat en marxa.

En tot cas, en declaracions als mitjans, ha reconegut que assumix el lloc "amb il·lusió" i amb "més treball" i objectius per a aconseguir. Martínez Mus ha subratllat el "magnífic treball" que s'ha realitzat fins a este moment en la Conselleria, de la qual ja formava part i veu el que li arriba com "un repte, una il·lusió personal, òbviament i també una responsabilitat important".

"Ja sent un poc eixa necessitat de posar-me en les piles ràpid perquè l'orde i la consigna és que la roda no pare, que el canvi continue funcionant i que no significa això un atur", ha dit, i ha reiterat que "és el mateix que teníem en funcionament. És una Conselleria que ja tenia unes pautes marcades i que continuarem treballant en la mateixa línia".

Així, ha apuntat que, encara que el caràcter de cadascun és d'una manera, "l'objectiu és el mateix: el que marca el president, el que diu el nostre programa electoral i el que era el programa de govern i els compromisos que tenim aconseguits".

Destacats