Un hotel de València desenvolupa l''habitació sostenible' per a avançar en innovació

Guardar

Dos turistes entren a un hotel de València
Dos turistes entren a un hotel de València

Turisme Comunitat Valenciana i l'Institut Tecnològic Hoteler (ITH) impulsen el projecte 'ITH TechYroom 2.0', que es desenvolupa en el Caro Hotel de València amb l'objectiu d'avançar en la innovació turística i en el futur hoteler.

El secretari autonòmic de Turisme, José Manuel Camarero, ha visitat este dimecres el Caro Hotel per a conéixer l'estat d'execució d'este projecte d''habitació sostenible'. Este hotel va aconseguir el mes de juliol passat ser el projecte innovador guanyador de la convocatòria llançada per Turisme Comunitat Valenciana per a la implantació de l'habitació sostenible en un hotel de la província de València.

Durant la visita, Camarero ha explicat que este projecte "té com a missió modernitzar i augmentar la competitivitat del sector hoteler mitjançant la integració de tecnologies avançades" i ha remarcat que, a més d'adoptar tecnologies innovadores, "s'alinea amb els objectius de sostenibilitat de València com a Capital Verda Europea 2024, prioritzant solucions que milloren l'eficiència energètica i reduïsquen l'impacte ambiental".

En esta visita, organitzada per a conéixer els detalls de la implantació del projecte, ha participat també la directora d'Innovació Turística de Turisme Comunitat Valenciana, Olivia Estrella, el president de ITH, Javier García Cuenca, el president d'Hosbec, Fede Fuster, així com el director d'operacions Caro Hotel, Juanma Sánchez i el propietari i responsable d'arqueologia i projectes de l'Hotel Caro, Santiago Máñez.

'ITH TechYRoom 2.0' és un projecte impulsat per Turisme Comunitat Valenciana i per l'Institut Tecnològic Hoteler (ITH), i compta amb la col·laboració de Visit València i l'Associació Empresarial Hotelera i Turística de la Comunitat Valenciana (Hosbec).

Este projecte té com a objectiu principal implementar una nova habitació tecnològica en un establiment hoteler de la ciutat de València estenent el concepte de 'room' més enllà de la unitat d'allotjament tradicional i incloent tecnologies que contribuïsquen a la sostenibilitat i eficiència energètica.

S'emmarca en la iniciativa ITH TechYRoom, que busca acostar la tecnologia i proporcionar eines innovadores per a la modernització hotelera, oferint 'showrooms' reals on es puga experimentar amb les últimes solucions tecnològiques aplicades a diverses àrees d'estos establiments, promovent l'escalabilitat i contribuint a la difusió tecnològica de la destinació.

Destacats