La Generalitat demana que es reconsidere que la Comunitat Valenciana siga seu del Mundial de Futbol

Des del govern autonòmic, apunten que "Valéncia té capacitat per a albergar grans esdeveniments esportius i la col·laboració de les institucions és plena"

Guardar

Palau de la Generalitat Valenciana
Palau de la Generalitat Valenciana

La Generalitat demana que es reconsidere que la Comunitat Valenciana siga seu del Mundial de Futbol 2030 per la capacitat acreditada que té en l'organització d'esdeveniments esportius i per la disponibilitat que les institucions públiques han mostrat en tot moment.

El director general d'Esports, Luis Cervera, ha manifestat la seua contrarietat per la decisió que València haja quedat exclosa per la Real Federació Espanyola de Futbol com a seu del Mundial de forma injustificada i sense cap mena d'arguments objectius.

"La ciutat de València esta acostumada a albergar esdeveniments esportius de grans magnituds, posseïx bones infraestructures hoteleres i una potent xarxa de transports amb òptimes connexions", ha explicat Cervera.

Quant a la col·laboració institucional, ha recordat que tant l'Ajuntament de València com la Generalitat van possibilitar tota la tramitació de documentació i han demostrat l'obstinació perquè esta ciutat siga seu.

El director general d'Esports ha instat a la Real Federació de Futbol al fet que "revertisca la seua decisió perquè encara es pot fer perquè s'està en termini per a arribar al Mundial".

Així mateix, ha apel·lat al Govern d'Espanya, a través del Consell Superior d'Esports, al fet que es manifeste i incloga en la Comunitat Valenciana en contra de la decisió de la Real Federació Espanyola de Futbol de no comptar amb València.

Destacats