Política

La Generalitat concedix més d'1,7 milions d'euros en subvencions per a impulsar la diversitat i la inclusió

1 minut

La vicepresidenta del Consell i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Vivenda, Susana Camarero

La Vicepresidència i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge ha resolt la concessió de subvencions per valor d'1.782.000 euros destinats a impulsar la diversitat i la inclusió per a l'exercici 2024.

Estes ajudes, estructurades en quatre línies clau, són dirigides a entitats sense ànim de lucre per a l'execució de programes que fomenten la diversitat, la igualtat de tracte i la inclusió de persones migrants, el respecte i inclusió del poble gitano, i la lluita contra la discriminació i els delictes d'odi en la Comunitat Valenciana.

Concretament, s'han destinat un total de 352.000 euros per al foment de la inclusió de persones migrants a través de la realització d'iniciatives socials i educatives; una dotació de 660.000 euros per a promoure la igualtat d'oportunitats i la inclusió del col·lectiu gitano en la Comunitat Valenciana; per al suport de projectes que promoguen la igualtat de gènere i la diversitat afectiu-sexual i de gènere, s'ha assignat una partida de 330.000 euros; i s'ha concedit un import de 440.000 euros per a actuacions que sensibilitzen a la societat sobre la igualtat de tracte i promoguen accions contra els delictes d'odi.

A més, s'han establit mecanismes d'avaluació i seguiment per a garantir que els projectes finançats complisquen amb els objectius previstos i s'executen dins del marc establit per la normativa vigent.

Amb estes subvencions, la Generalitat reforça el seu compromís amb la inclusió, la diversitat i la lluita contra totes les formes de discriminació.