Aquest és el nou equip de govern de la Diputació de València

L'executiu provincial encapçalat per Vicent Mompó està compost per una vicepresidència, que ostenta Reme Mazzolari, i 12 delegacions

Guardar

Equip de govern de la Diputació de València
Equip de govern de la Diputació de València

La Diputació de València ha donat a conéixer el seu equip de govern provisional per a la legislatura 2023-2027, a l'espera del resultat de les negociacions amb Ens Uneix. Un executiu que estarà format, exclusivament, pels 12 diputats del Grup Popular. Aquest equip estarà encapçalat pel president de la corporació provincial, Vicent Mompó. A continuació, es detallen les responsabilitats de cadascun dels membres del nou executiu provincial.

  • Reme Mazzolari: Vicepresidència i Cooperació Municipal, Carreteres i Contractació

Enginyera industrial per la Universitat Politècnica de València, serà la nova vicepresidenta de la Diputació i també exercirà com a diputada de Cooperació Municipal, Carreteres i Contractació. Compta amb experiència en gestió urbanística i política, sent regidora a l'Ajuntament de Llíria des de 2003.

  • Paz Carceller: Assistència Jurídica i Tècnica a Municipis

Llicenciada en Dret i experta universitària en Governança Local, serà la responsable de l'àrea d'Assistència Jurídica i Tècnica a Municipis. La seua trajectòria professional s'ha desenvolupat en l'àmbit de l'empresa privada, tant en exportació com en assessoria laboral.

  • Laura Sáez: Hisenda

Llicenciada en Dret i màster en Formació en Investigació Universitària, Laura Sáez estarà al capdavant de l'àrea d'Hisenda. Actualment és alcaldessa de Carlet.

  • Avelino Mascarell: Medi Ambient, Prevenció de Riscos Forestals, Desenvolupament Rural i Consorci Provincial de Bombers

Alcalde de Xeraco i diputat en la legislatura anterior, Avelino Mascarell assumeix les competències en medi ambient, Prevenció de Riscos Forestals, Desenvolupament Rural i el Consorci Provincial de Bombers.

  • Immaculada González: Benestar i Inclusió Social, Salut Pública i Igualtat

Amb formació en Dret i experiència laboral en l'àmbit de l'empresa privada, Immaculada González serà la responsable de l'àrea de Benestar i Inclusió Social, Salut Pública i Igualtat. Destaca per la seua implicació en diversos col·lectius socials.

  • Francisco Comes: Educació i Cicle Integral de l'Aigua

Alcalde de Massanassa i amb formació en Ciències Empresarials, Francisco Comes estarà al capdavant de l'àrea d'Educació i Cicle Integral de l'Aigua.

  • Rocío Gil: Joventut i Teatres

Advocada col·legiada i amb formació en Dret, Rocío Gil serà la responsable de Joventut i Teatres. A més, va ser fallera major de València en 2018.

  • Pedro Cuesta: Turisme i Esports

Actual tinent d'alcalde de Meliana i tècnic agrònom, Pedro Cuesta s'encarregarà de l'àrea de Turisme i Esports.

  • Juan Ramón Adsuara: Fons Europeus, Administració Electrònica i Innovació

Tècnic superior i màster en Gestió Comercial i Màrqueting, Juan Ramón Adsuara estarà al capdavant de les delegacions de Fons Europeus, Administració Electrònica i Innovació.

  • Francisco Teruel: Cultura

Alcalde de Benimodo i funcionari de carrera a l'Ajuntament de Carcaixent, Francisco Teruel serà el responsable de l'àrea de Cultura.

  • Ricardo Gabaldón: Administració General i Bandes de Música

Assessor fiscal i graduat social, Ricardo Gabaldón estarà a càrrec de les delegacions d'Administració General i Bandes de Música. A més, és president del Consell General de Col·legis Oficials de Graduats Socials d'Espanya.

  • Amparo Folgado: Govern Obert i Integritat Institucional

Diplomada en Treball Social, Amparo Folgado serà la diputada de Govern Obert i Integritat Institucional. Ha exercit com a treballadora social en el Centre de Salut de Burjassot.

Destacats