Política

L'equip de govern defén les garanties de l'elecció del jurat per a seleccionar a les Falleres Majors

1 minut

Imatge de la façana de l'Ajuntament de València

L'equip de govern de l'Ajuntament de València ha defés que el procés d'elecció del jurat per a seleccionar a les Falleres Majors "compta amb totes les garanties, ja que es troba present un dels secretaris de l'Ajuntament per a donar fe de tot el procés, així com un notari".

Així ho han assegurat este dimarts fonts municipals del consistori valencià, després que la regidora del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de València Nuria Llopis haja denunciat "irregularitats" en l'elecció del jurat que ha de seleccionar a les pròximes Falleres Majors de la ciutat per part del govern local que formen PP i Vox i presidix l'alcaldessa María José Catalá (PP).

Les mateixes fonts han sostingut que en el procés d'elecció del jurat les urnes estan precintades, hi ha un president de taula, vocal i interventor i han recalcat que "no existix cap irregularitat". "Una vegada més assistim a un exercici de mentides del PSOE que només vol embarrar un procés legal", han asseverat.

Així mateix, ha demanat a Llopis que "revise el reglament faller, ja que ha citat un article no té res a veure amb el procés d'elecció", en relació a l'article 65 del reglament.