L'equip de govern defén les garanties de l'elecció del jurat per a seleccionar a les Falleres Majors

Guardar

Imatge de la façana de l'Ajuntament de València
Imatge de la façana de l'Ajuntament de València

L'equip de govern de l'Ajuntament de València ha defés que el procés d'elecció del jurat per a seleccionar a les Falleres Majors "compta amb totes les garanties, ja que es troba present un dels secretaris de l'Ajuntament per a donar fe de tot el procés, així com un notari".

Així ho han assegurat este dimarts fonts municipals del consistori valencià, després que la regidora del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de València Nuria Llopis haja denunciat "irregularitats" en l'elecció del jurat que ha de seleccionar a les pròximes Falleres Majors de la ciutat per part del govern local que formen PP i Vox i presidix l'alcaldessa María José Catalá (PP).

Les mateixes fonts han sostingut que en el procés d'elecció del jurat les urnes estan precintades, hi ha un president de taula, vocal i interventor i han recalcat que "no existix cap irregularitat". "Una vegada més assistim a un exercici de mentides del PSOE que només vol embarrar un procés legal", han asseverat.

Així mateix, ha demanat a Llopis que "revise el reglament faller, ja que ha citat un article no té res a veure amb el procés d'elecció", en relació a l'article 65 del reglament.

Destacats