Política

Educació convoca els premis extraordinaris de Formació Professional

1 minut

Una alumna d'un grau de Formació Professional a la Comunitat Valenciana

La Conselleria d'Educació convoca els premis extraordinaris de Formació Professional corresponents al curs 2023-2024. D'esta manera, les persones amb els millors expedients acadèmics rebran un certificat acreditatiu, que constarà en el seu expedient acadèmic.

La resolució, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, establix entre els requisits per a poder participar en la convocatòria haver obtingut en el curs 2023-2024 una qualificació final del cicle igual o superior a 8,5 punts.

Els premis es concediran en règim de concurrència competitiva i les persones premiades rebran un certificat acreditatiu, i la distinció els serà anotada en el seu expedient acadèmic.

Segons dictamina la convocatòria que regula estos premis, només es podrà concedir un premi extraordinari de Grau Mitjà i un premi extraordinari de Grau Superior per cada família professional.

A més, l'obtenció del premi extraordinari de Formació Professional de Grau Superior podrà donar opció, si és el cas, a concórrer, prèvia inscripció per part de la persona interessada, al corresponent premi nacional.

Les persones interessades tenen de termini fins al 8 de novembre de 2024 per a presentar les seues sol·licituds i la resta de documentació en el centre públic on es troba el seu expedient acadèmic.

En la convocatòria del passat any es van concedir 72 premis entre grau mitjà i grau superior.

Educació destina 600.000 euros per a promocionar el valencià

La Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació, a través de la Direcció General d’Ordenació Educativa i Política Lingüística, juntament amb À Punt Media, han presentat els nous materials en la plataforma d’aprenentatge de llengües ‘Apunts de Llengua’. S’oferixen nous continguts de valencià i anglés per al professorat de les diferents etapes educatives.

El director general d’Ordenació Educativa i Política Lingüística, Ignacio Martínez, ha destacat que la Conselleria “ha invertit 600.000 euros per a la creació de continguts digitals en valencià, dirigits a la població infantil i juvenil, així com per al manteniment d’un centre multimèdia en línia per a l’autoaprenentatge del valencià i de l’anglés”.