El Consell treballa en un pla que millore l'accés a l'habitatge i protegisca els propietaris

Mazón anuncia una llei contra l'ocupació il·legal i la construcció de 10.000 habitatges de projecció oficial

Guardar

Bloc de cases
Bloc de cases

El nou Consell treballa en una sèrie de mesures significatives en l'àmbit de l'habitatge per a abordar qüestions clau com l'ocupació il·legal i la construcció d'habitatges protegits en la Comunitat Valenciana mitjançant una nova Llei d'Habitatge i l'impuls del Pla Viu.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat la intenció de la Comunitat Valenciana de crear una nova Llei d'Habitatge que reforce la competència autonòmica en aquesta àrea. Aquesta norma se centrarà en la protecció dels propietaris, la lluita contra l'ocupació il·legal i la promoció d'habitatges d'interés social.

Un dels problemes que la nova llei abordarà de manera proactiva és l'ocupació il·legal d'habitatges. Aquesta qüestió ha sigut motiu de preocupació en el conjunt de l'Estat, i la Comunitat Valenciana no és una excepció. Així, el nou text, els tràmits del qual ja estan en marxa, buscarà mesures per a protegir els drets dels propietaris i combatre aquesta problemàtica.

Carlos Mazón, president de la Generalitat Valenciana
Carlos Mazón, president de la Generalitat Valenciana

Pla Viu

A més de la nova Llei d'Habitatge, Mazón ha anunciat l'impuls del Pla Viu, una iniciativa que té com a objectiu construir 10.000 habitatges protegits a la regió. La prioritat serà utilitzar eficaçment el sòl ja disponible per a abordar la construcció de les primeres 8.000 habitatges. El govern autonòmic també treballarà en col·laboració amb els ajuntaments per a identificar i posar a disposició nous terrenys per a habitatges, fins a aconseguir la xifra de 10.000 habitatges protegits.

El Pla Viu representa un compromís sòlid amb la millora de l'habitatge en la Comunitat Valenciana. La construcció d'habitatges protegits contribuirà a satisfer la demanda d'habitatges assequibles en la zona i brindarà oportunitats a aquells que busquen adquirir el seu primer habitatge.

El nou Govern valencià està prenent mesures significatives en l'àmbit de l'habitatge, que tenen com a objectiu millorar l'accés a aquest bé i protegir els drets dels propietaris a la Comunitat Valenciana.

Arxivat a:

Destacats