El Consell aprova la modificació de l'obra del centre de salut i centre d'especialitats de Campanar per a adequar-ho a les necessitats assistencials

Guardar

Imatge d'Atenció Primària
Imatge d'Atenció Primària

El Consell ha aprovat la modificació del contracte de l'obra de construcció del centre de salut Campanar II i centre d'especialitats Campanar, de l'aparcament i del centre d'energia elèctrica per a adequar-lo a noves necessitats assistencials.

En este sentit, es contempla l'adaptació del projecte al pla director i pla especial de la parcel·la, així com el seu ajust a estàndards derivats de la situació pandèmica viscuda que permeten protegir en el futur a les persones usuàries davant processos infecciosos derivats d'eventuals epidèmies.

Així mateix, s'ha tingut en compte la importància d'adequar el projecte a les actualitzacions normatives i tecnològiques, com per exemple els sistemes antiintrusió amb tecnologies d'intel·ligència artificial, sistemes de cablejat UTP categoria sexta o fibra òptica OM5.

D'altra banda, s'ha hagut d'ajustar el projecte a circumstàncies derivades de l'execució de determinats treballs, d'impossible previsió en el moment de redacció, com l'aparició d'elements de fibrociment en les demolicions en algunes zones o la impossibilitat d'escapçar els murs pantalla amb seguretat mitjançant mitjans manuals.

Finalment, la necessitat de mantindre el flux d'aigua durant l'execució del desviament de la Séquia de Rascanya, d'acord amb l'expressat per la seua comunitat de regants amb posterioritat a l'inici de les obres, és un altre dels aspectes contemplats en esta variació.

El valor inicial del contracte ascendia a un import total de 25,8 milions d'euros i la quantitat de la modificació és de 5,1 milions d'euros, per la qual cosa, després de l'aprovació del canvi, l'import total del contracte és de 30,9 milions d'euros.

Destacats