La Comunitat Valenciana rep el reconeixement d'ITH pel suport que presta al sector turístic i hoteler

Guardar

Dos turistes entren a un hotel de València
Dos turistes entren a un hotel de València

La Comunitat Valenciana ha rebut esta setmana la 'Distinció a entitat pública' en el congrés 'ITH Innovation Summit', celebrat a Madrid. Un reconeixement que ha atorgat l'Institut Tecnològic Hoteler (ITH) en el marc de la seua Assemblea Anual 20 aniversari i que reconeix la dedicació al turisme i el suport prestat al sector turístic i hoteler.

La directora d'Innovació Turística de Turisme Comunitat Valenciana, Olivia Estrella, ha arreplegat esta distinció de mans del president d'ITH, Javier García Cuenca, durant l'Assemblea Anual ITH, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Estrella ha destacat la "importància de la col·laboració publicoprivada per a la transformació i la cerca de l'excel·lència en el sector turístic de la Comunitat Valenciana", i ha ressaltat que "la governança, accessibilitat, sostenibilitat, innovació, el 'màrqueting' i la tecnologia són els eixos del model de la Comunitat, i cap a això caminen al costat d'entitats com l'ITH".

En este sentit, ha fet referència als projectes conjunts entre Turisme i l'ITH per a "el desenvolupament de ferramentes que han resultat molt útils a tot el sector, com ha sigut el Biontrend o ara el projecte d'habitació intel·ligent", ha exemplificat.

"El nostre repte és millorar el servici que rep el turista quan visita la nostra destinació gràcies al desenvolupament i implementació d'innovacions", ha destacat, alhora que ha incidit en el fet que el desenvolupament i implantació d'esta mena de ferramentes és "una mostra més de la capacitat del sector turístic per a millorar de manera permanent, incrementar la seua qualitat i competitivitat, a més d'apostar per la sostenibilitat en tot moment".

Així, ha remarcat el "suport" de la Generalitat al sector hoteler per a "contribuir a l'impuls d'iniciatives tecnològiques que milloren l'experiència turística". "La nostra actitud sostenible es traduïx en inversió, formació i acompanyament per als destins, així com per a les empreses del sector, sota iniciatives tan interessants com el Clúster d'Empreses Innovadores per al Turisme de la Comunitat Valenciana (ADESTIC)", ha continuat.

Destacats