Política

Carlos Mazón remarca el compromís de la Comunitat Valenciana "per construir una societat més cohesionada, equitativa i justa"

1 minut

Carlos Mazón en la trobada 'Empresarios en acción'

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha remarcat el compromís de la Comunitat Valenciana “per a construir una societat més cohesionada, equitativa i justa en l'accés a més i millors oportunitats”

Així ho ha assenyalat en l'obertura de la trobada ‘Empresaris en acció’, organitzat per Mamàs en Acció i el Grup Dominguis Energy Services (GDES) on s'ha presentat el projecte 'Pintant el meu futur’, un programa de formació solidari per a adolescents en risc d'exclusió social. La iniciativa busca beneficiar a més de 1.000 joves que compliran la majoria d'edat en els pròxims tres anys.

El cap del Consell ha agraït la labor i l'exemplaritat de Mamàs en Acció i el Grup Dominguis Energy Services “per fer del nostre territori un lloc més inclusiu i participatiu”, al mateix temps que ha mostrat la seua convicció que “la solidaritat pot i deu exercir-se des de qualsevol àmbit i amb la col·laboració de tots els actors socials i empresarials”.

En este sentit, ha assenyalat “que tots tenim el deure de cuidar i de cuidar-nos com una comunitat d'iguals”, i ha remarcat que en esta tasca “no sobra ningú que aposte per l'empatia, la generositat i per una major cohesió social”.

Igualment, ha ressaltat que les polítiques socials són una prioritat per a la Generalitat, així com oferir una atenció integral en l'etapa de l'adolescència, especialment en salut mental.