Carlos Mazón destaca el compromís del Consell per a conjuminar esforços amb la comunitat universitària i empresarial per a retindre i atraure talent jove

Guardar

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, durant la inauguració del Campus Túria de la Universitat Europea de València
El president de la Generalitat, Carlos Mazón, durant la inauguració del Campus Túria de la Universitat Europea de València

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat el compromís del Consell per a "conjuminar esforços al costat de la comunitat universitària i empresarial amb la finalitat de retindre el talent jove i recuperar el que hem perdut durant estos anys".

Així ho ha assenyalat el cap del Consell durant la inauguració del Campus Túria de la Universitat Europea de València que també ha comptat amb l'assistència del vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera.

Durant el seu discurs Calos Mazón ha apel·lat a la unió entre "educació, empreses i administració per a "marcar la diferència" perquè en enfortir estos ecosistemes, "estem construint un futur més sòlid, més atractiu i plural".

Així, ha subratllat la capacitat de les universitats per a atraure "noves generacions de joves a la nostra Comunitat", i la importància que les grans empreses "confien en nosaltres per a vindre i apostar pel nostre talent, creativitat i infraestructures".

Així mateix, ha reiterat l'aposta del Consell "amb la creació de centres d'innovació i emprenedoria com els hubs empresarials en les tres províncies".

Igualment, ha posat en valor l'aposta del sistema universitari de la Comunitat Valenciana per "la qualitat i l'especialització formativa per a respondre a les necessitats actuals i futures del mercat laboral" proporcionat a l'alumnat "competències, habilitats i una veu crítica en un entorn cada vegada més competitiu".

El màxim representant de l'Executiu valencià ha agraït a la Universitat Europea la seua confiança en la Comunitat Valenciana i la seua contribució a l'obertura, l'intercanvi, la qualitat i la pluralitat formativa.

Destacats