Barrera agraïx a Abascal i a Mazón el seu "suport i confiança" després de la ruptura del pacte PP-Vox

Guardar

El líder de Vox a València, Carlos Flores; el president de Vox, Santiago Abascal i l'exvicepresident de la Generalitat Valenciana, Vicente Barrera. Foto Rober Solsona
El líder de Vox a València, Carlos Flores; el president de Vox, Santiago Abascal i l'exvicepresident de la Generalitat Valenciana, Vicente Barrera. Foto Rober Solsona

L'exvicepresident de la Generalitat i exconseller de Cultura i Esport Vicente Barrera ha agraït este dissabte al líder de Vox, Santiago Abascal, i al president de la Generalitat Valenciana, el 'popular' Carlos Mazón, pel seu "suport i confiança" després de la ruptura de pactes de governs autonòmics amb el PP.

"Donar les gràcies a Santiago Abascal, president del meu partit, i al 'president' de la Generalitat, Carlos Mazón, pel seu suport i confiança. Ha sigut un any de lluita per a canviar les coses i retornar la llibertat als ciutadans de la Comunitat Valenciana. Eternament agraït", ha expressat el dirigent de Vox en un missatge en la xarxa social X.

Barrera també ha agraït al seu equip "que tant" l'ha ajudat, incloent-hi "alts càrrecs, eventuals, conductors, secretàries, personal funcionarial i administratiu o vigilants". "A tots ells, moltes gràcies, eternament agraït", ha conclòs el seu missatge.

L'exvicepresident de la Generalitat va ser destituït del seu càrrec per Mazón dijous passat després que Abascal anunciara que Vox trencaria tots els pactes en governs autonòmics amb el PP si acceptaven el repartiment de menors estrangers no acompanyats des de Canàries a la resta de regions.

De Barrera s'havia qüestionat la seua reacció el dijous després de la decisió d'Abascal de trencar els pactes autonòmics, ja que se li va veure capcot i de fet va evitar saludar al mateix president de Vox. Preguntat per este assumpte, el líder de Vox a Brussel·les, Jorge Buxadé, va explicar que "és normal que estiguera trist", però que era "per la decisió del PP de posar fi a un Govern" que estava funcionant.

Destacats