Barrachina: "Treballarem amb les cooperatives agroalimentàries valencianes que són senyal d'identitat del camp valencià i generadores d'ocupació"

Guardar

Imatge de l'horta d'Alboraia
Imatge de l'horta d'Alboraia

El conseller d'Agricultura, Aigua, Ramaderia i Pesca, Miguel Barrachina, ha afirmat que "treballarem braç a braç amb les cooperatives agroalimentàries valencianes, que són senyal d'identitat del camp valencià i generadores d'ocupació i competitivitat en la nostra terra".

Així ho ha expressat el conseller durant una primera reunió de contacte mantinguda amb el president de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana, Cirilo Arnandis, qui en representació del moviment cooperatiu agroalimentari valencià ha traslladat al nou conseller les principals necessitats del sector.

Durant la trobada, Barrachina ha destacat la fortalesa del sector i ha expressat el seu suport i col·laboració per a impulsar l'acció de les cooperatives agroalimentàries, de les quals ha afirmat que "arrelen la població al territori i són font de creació d'ocupació".

En la Comunitat Valenciana existixen 252 cooperatives d'este àmbit, que compten amb 174.946 cooperativistes. A més, en elles treballen 19.130 persones. En el seu conjunt, estes entitats registren una facturació agregada de 2.358 milions d'euros i 1.097 milions d'euros d'activitat exportadora, dels quals el 62,9% correspon a la UE.

Destacats