25n
25N
25N

El polígon de Catarroja, més segur amb la instal·lació de càmeres de videovigilància

El polígon de Catarroja, més segur amb la instal·lació de càmeres de videovigilància
22/10/2019 -

El polígon industrial de Catarroja és un dels grans motors econòmics del municipi i de la comarca. És per això que des de l’equip de govern es realitzen diferents iniciatives per a dotar de recursos i mitjans a aquesta zona, amb la finalitat de millorar la competitivitat de les empreses instal·lades. L’última actuació té a veure amb la futura instal·lació de càmeres de vigilància i seguretat que cobriran tota l’àrea industrial de Catarroja.

L’objectiu és poder oferir una sèrie de garanties en la zona industrial local i reforçar els treballs dels cossos i forces de seguretat municipals en la zona. D’una banda, aquests elements de seguretat, tindran com a objectiu principal controlar el trànsit de vehicles pels accessos a la localitat des de la Pista de Silla, així com mesura dissuasiva per a comportaments incívics al volant. D’altra banda, les empreses podran fer ús de les gravacions en el cas d’atemptats contra les seues instal·lacions o robatoris, sent les imatges vàlides davant qualsevol denúncia.

“El nostre objectiu és sempre oferir les eines al nostre abast perquè la ciutadania es trobe més segura i, en aquest cas, perquè la nostra indústria tinga també eixe grau de tranquil·litat davant situacions lesives que es pogueren produir en el seu entorn”, explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

D’altra banda, recordar com la instal·lació d’aquests elements de seguretat era una demanda de l’empresariat local que, en diverses reunions entre la regidoria i AECA, va posar sobre la taula aquesta proposta per a la implementació de l’espai industrial. En aquest sentit, Alejandro Garcia Alapont, regidor responsable del polígon industrial, planteja seguir amb aquesta col·laboració, afirmant que “durant aquesta legislatura es continuarà invertint a millorar infraestructures i col·laborar per a crear l’Entitat de Gestió i Modernització de l’àrea Empresarial El Bony”

La instal·lació d’aquests elements de videovigilància és finançada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb un cost de 61.000 euros i forma part d’una sèrie de projectes d’inversió en el polígon industrial realitzats per l’Ajuntament en els últims anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − dos =