25n
25N
25N

La policia de Massamagrell deté a un individu amb substàncies psicotròpiques

La policia de Massamagrell deté a un individu amb substàncies psicotròpiques
03/04/2020 -

La policia local de Massamagrell ha detingut a una persona per un presumpte delicte contra la salut pública.
Els fets es van produir durant un dels molts controls policials que s’estan realitzant per la policia local en tot el terme municipal, quan els agents van detectar la circulació d’un vehicle amb dos homes, a mitjan vesprada del dimecres al carrer Verge del Rosari.

El Cap de la Policia Local de Massamagrell, Antonio Luzón, va detallar que “Després de realitzar-se la pertinent identificació i registre del conductor i el seu acompanyant, es va acreditar que tenia sota la seua possessió 720 euros en bitllets de diferent import i, ocultes a la roba interior, diferents quantitats de substàncies estupefaents com ara cocaïna (19 grams), cristall (18 grams), diverses porcions d’haixix i fins i tot quatre pastilles de Viagra. A l’interior del vehicle, a més, els agents van trobar diversos cabdells de marihuana i dos flascons de cristall que contenien LSD, una droga química altament addictiva i tòxica”.

Immediatament es va procedir a la detenció de la persona que portava la droga i els diners, i es va denunciar a totes dues persones per incompliment de les mesures de confinament establides en l’estat d’alarma, la qual cosa els suposarà, a cadascun, fins a 3.000 € de multa.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Damián Crespo, ha destacat que “Som conscients que no podem posar un policia en cada cantonada, no tenim els mitjans. Per això, demanem compromís cívic a la ciutadania i confiem en la seua responsabilitat”.

L’alcalde de la localitat, Paco Gómez, va assenyalar: “El confinament no és una broma. En el que portem d’Estat d’Alarma, la Policia Local de Massamagrell, en els més de 100 controls realitzats, ha interposat més de 50 denúncies per incompliment d’alguna de les mitjanes establides per a prevenir el contagi de la Covid-19. A més, si concorre amb la comissió d’un delicte, com en aquest cas contra la salut pública, les repercussions penals creixen exponencialment”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 3 =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa