25n
25N
25N

La Policia Local de Xàtiva i la Junta Local de l'AECC protagonitzen el calendari benèfic Politeràpia 2021

La iniciativa té una tirada de 1.000 exemplars, amb un preu de tres euros que es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer

La Policia Local de Xàtiva i la Junta Local de l'AECC protagonitzen el calendari benèfic Politeràpia 2021
26/11/2020 -

La Policia Local de Xàtiva i la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el càncer han participat conjuntament en l’elaboració del calendari benèfic «Politeràpia 2021», que ha comptat amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica Setabense d’Aficionats (AFSA).

La sessió fotogràfica que es podrà contemplar en aquest calendari, i que es recull en un vídeo publicat a les xarxes socials municipals, ha anat a càrrec de Vicent Marchirant, i en ell ha participat també la locutora de la Cadena Dial MJ Aledón. La impressió ha estat sufragada per l’empresa Family Cash.

Aquest calendari té una tirada de 1.000 exemplars i un preu de 3 euros, que es destinarà íntegrament a la lluita contra el càncer. Els calendaris es poden adquirir al retén de la Policia Local, a la seu de l’Associació d’Ames de Casa de Xàtiva, o contactant amb la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 4 =