25n
25N
25N

La Policia Local de València proposa 27 sancions en parcs, 21 d'elles en el llit del riu

Aarón Cano: “La ciutadania s’està comportant majoritàriament de manera responsable i els fets del diumenge van ser una excepció”

La Policia Local de València proposa 27 sancions en parcs, 21 d'elles en el llit del riu
28/04/2020 -

La Policia Local de València va realitzar aquest dilluns 27 propostes de sanció als parcs i jardins de la ciutat després de la jornada del diumenge, en la qual es va informar en lloc de multar per incomplir les indicacions de seguretat del Govern d’Espanya per a previndre l’expansió del virus Covid-19.

D’elles, la majoria –un total de 27– van ser en l’antic llit del riu Túria. Sobre els motius, estar a més d’un quilòmetre del domicili de residència i passejar més d’un adult per menor, especifiquen fonts municipals.

La xifra de propostes de sanció demostra, segons el regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, Aarón Cano, “que els fets succeïts en un moment puntual del dia en un lloc concret de la ciutat van ser una excepció”, ha mantingut en referència a les aglomeracions que es van produir “a una hora concreta i en un lloc concret” del llit del riu Túria diumenge passat.

“La ciutadania valenciana s’està comportant correctament. Sap perfectament el que ha de fer i ahir ho vam poder veure amb un nivell baix de sancions”, ha incidit l’edil, que destaca el compliment majoritari de les indicacions del Ministeri de Sanitat per part de la ciutadania valenciana des de l’inici de l’Estat d’Alarma.

“La norma, com és habitual des del dia 15 de març, –ha prosseguit– és la del compliment de l’Estat d’Alarma i dels requisits que aquest estableix. La responsabilitat i solidaritat majoritària és fonamental per a doblegar la corba de contagis”.

“La Policia Local de València ha de garantir la seguretat de totes les persones per a lluitar contra la propagació del virus de la COVID-19 i això és el que està fent des del primer dia”, ha dit el regidor de Protecció Ciutadana, que considera “clau” el seguiment i la coordinació de totes les iniciatives municipals amb les indicacions del Govern d’Espanya per a doblegar la corba de contagis i que s’estiguen registrant actualment les millors xifres de contagis des de l’inici de l’Estat d’Alarma.

“OBSERVANTS” DISSABTE QUE VE

Cano també s’ha referit a pròxims escenaris com la possible desescalada a partir del pròxim dissabte i en aqueix sentit ha indicat que des de la Regidoria de Protecció Ciutadana “s’estarà atents i observants davant les diferents situacions que poden sobrevindre en els pròxims dies”,

“I en funció d’aqueixes situacions prendrem les decisions oportunes sempre en coordinació com no pot ser d’una altra manera amb el que indique el Govern d’Espanya”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =