25n
25N
25N

La Policia Local de València comença a demanar documents als conductors per a justificar qualsevol desplaçament

S’han establert una sèrie de controls en tota la ciutat en els quals es demanarà la documentació

La Policia Local de València comença a demanar documents als conductors per a justificar qualsevol desplaçament

La Policia Local de València realitzarà a partir de hui controls de circulació en els quals es demanarà una justificació a les persones que utilitzen els seus vehicles. Per a comprovar les justificacions s’exigiran certificats o documents que acrediten els desplaçaments.

Així ho ha anunciat la Policia Local a través del seu compte de Twitter, on ha especificat que els controls començaran a partir d’aquest dimecres. L’objectiu és evitar els desplaçaments innecessaris i reduir al màxim la mobilitat a la ciutat. Per a això, s’han establert una sèrie de llocs de vigilància en tota la ciutat. A més, en el compte de Twitter hi ha un document amb preguntes freqüents dels ciutadans en el qual s’aclareixen quins moviments estan permesos i quins no.

D’aquesta manera, qualsevol persona que es veja obligada a desplaçar-se haurà de portar en el vehicle els documents necessaris per a acreditar el desplaçament. La Policia Local agraeix la col·laboració dels ciutadans abans aquesta circumstància.

Cal recordar que, des que dissabte passat es va decretar l’estat d’alarma en tot l’estat espanyol, els serveis policials estan autoritzats per a multar a qualsevol ciutadà que se salte les normes, unes multes que oscil·len entre els 600 i els 30 000 euros i que poden implicar fins a quatre anys de presó, en el pitjor dels casos.

Durant els quatre dies de confinament s’han registrat més d’un centenar de multes per l’incompliment de l’estat d’alarma. Cal recordar que qualsevol activitat esportiva està prohibida, així com reunir-se en cases d’amics o sortir a passejar.

Aarón Cano, regidor de Protecció Ciutadana en l’Ajuntament de València, ha explicat en declaracions a Europa Press que en aquest moment entrem en “una segona fase” després que, passats “els tres primers dies” de confinament i d’un “estricte compliment” per part de la ciutadania, existisca el perill de relaxació per part d’alguns i es decidisca eixir al carrer. “Passen els dies, baixa la tensió, la gent es relaxa i hi ha qui ix, però l’estat d’alarma segueix igual”, ha expressat Cano, que ha recordat que “els casos de coronavirus encara continuen creixent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + set =