25n
25N
25N

La Policia Local de Rafelbunyol amplia la plantilla amb cinc nous agents

La Policia Local de Rafelbunyol amplia la plantilla amb cinc nous agents
22/04/2021 -

Aquest matí han pres possessió del seu càrrec 5 nous agents de la Policia Local de Rafelbunyol. Unes places que se sumen a una plantilla per a cobrir les vacants existents i reforçar la seguretat al municipi.

L’acte, desenvolupat en les instal·lacions de la Prefectura de la Policia Local, ha estat presidit per l’alcalde, Fran López, i ha comptat amb la presència de l’Inspector Cap de Rafelbunyol, Santiago Sáez, gran part de l’equip de govern i familiars dels nous agents.

“La incorporació d’aquests cinc nous agents suposa un importantíssim reforç a l’actual plantilla de la nostra Policia Local i proporcionarà un millor servei a la ciutadania” afirma l’alcalde, qui ha recordat als agents que “la voluntat i vocació de servei públic que teniu, esperem que la poseu en pràctica amb proximitat al veïnat. Volem que qualsevol veí o veïna que vos necessite, sàpia que té una mà amiga al vostre costat”.

Durant la presa de possessió cadascú dels agents ha jurat el càrrec i promés realitzar amb responsabilitat les seues funcions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 1 =

museo prehistoria
museo prehistoria