25n
25N
25N

Dos noves motos per a la Policia Local de Picassent

Dos noves motos per a la Policia Local de Picassent
31/10/2017 -

El cost total de les motos ha sigut de 21.765,65 euros, iva inclòs, i han sigut adquirides a través d’una inversió conjunta entre l’Ajuntament i la Diputació de València. Els dos nous vehicles, que ja estan en circulació, estan dotats amb un equipament policial especial

Dins del pla estratègic de renovació de vehicles municipals, l’Ajuntament de Picassent ha adquirit per a la Policia Local dues noves motocicletes BMW que corresponen al model F-700GS. Donades les seues característiques, resulten molt pràctiques i àgils per a les funcions que pertoquen. Els vehicles estan perfectament equipats amb les últimes aplicacions tecnològiques i un complet equipament policial, que permetrà prestar un servei de qualitat i adaptat als nous temps.

Tant l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, com el regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, s’han mostrat molt satisfets amb aquesta nova adquisició, ja que les dues motocicletes estan adaptades i equipades per a les funcions que pertoquen tant dins del municipi com també del terme municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =