25n
25N
25N

La Policia de Paterna llança una web per a promocionar els seus cursos d'Autoprotecció per a Dones

Els usuaris podran trobar vídeos pràctics realitzats pels instructors amb exercicis d’autodefensa

La Policia de Paterna llança una web per a promocionar els seus cursos d'Autoprotecció per a Dones
04/12/2019 -

La Policia Local de Paterna ha llançat una web amb informació sobre els Tallers d’Autoprotecció per a Dones que s’organitzen en el municipi a través de la seua Escola de Formació.

“Davant l’augment en la demanda d’aquests tallers, hem volgut centralitzar en una mateixa plataforma digital tota la informació relacionada amb l’activitat, així com facilitar les inscripcions de manera telemàtica” ha explicat la Tinenta d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos.

En aqueix sentit, Campos ha ressaltat que la web també inclou una secció amb contingut relacionat amb la violència masclista “de manera que es facilita informació perquè les dones coneguen els recursos públics disponibles i mètodes de protecció que permeten combatre aquesta xacra social”.

A més, la nova web inclou també la metodologia de les classes com una guia didàctica on s’expliquen els objectius a aconseguir mitjançant el taller, així com els requisits que s’han de complir per a participar o els grups i horaris en els quals es poden inscriure les interessades.

També compta amb una secció de notícies i una de vídeos pràctics on els instructors mostren la manera de realitzar correctament diferents exercicis d’autodefensa.

Així mateix, s’inclou un formulari de contacte per a poder realitzar consultes directes als instructors i un enllaç per a inscriure’s en els tallers de manera ràpida i senzilla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − huit =

lleida 2020
activem alfafar