caixa popular

La Policia Local de Paterna organitza una jornada informativa sobre violència de gènere

La Policia Local de Paterna organitza una jornada informativa sobre violència de gènere
14/06/2017 -

La Policia Local de Paterna amb la col·laboració de la Policia Nacional i els Servicis Socials de l’Ajuntament, ha organitzat una jornada per a informar els veïns i veïnes sobre les actuacions a dur a terme davant dels casos de violència de gènere.

La taula d’experts estarà integrada per la Magistrat Jutge del Jutjat penal nº 17 de València amb seu a Paterna, Isabel Izquierdo, la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, l’Inspector de la Policia Local de Paterna, Emilio Genovés, el membre del Col·legi Oficial de Metges de valència, Antonio Monrabal i l’Intendent Principal de la Policia Local de Paterna, Rafael Mestre, que actuarà de moderador.

“Són molts els paterners i paterneres que han mostrat la seua inquietud i els dubtes a què s’enfronten a l’hora d’actuar davant de possibles casos de violència de gènere per desconeixement dels procediments que deuen seguir-se” hi ha assenyalat la regidora de Seguretat Nuria Campos, i en eixe sentit, ha afegit que “les jornades tindran un caràcter pràctic en què els assistents podran plantejar totes els seus dubtes”.

A més la regidora ha subratllat que “aquest curs és un exemple de la bona relació entre la nostra policia i els veïns del municipi, i la disposició dels agents a col·laborar en tot moment en la lluita contra aquesta xacra social”.

Per la seua banda, l’Intendent Principal-Jefe de la Policia Local de Paterna, Rafael Mestre, ha destacat la importància d’aquest curs en la lluita contra la violència de gènere “ja que permetrà als ciutadans conéixer les ferramentes que existeixen per a denunciar i fer front davant de les situacions de violència”.

La xarrada, que tindrà lloc dijous que ve 15 de juny a les 19 hores en l’Auditori Antonio Cabeza de Paterna, té com a objectiu informar coure el catàleg de mesures que existeixen a escala local i estatal en el tractament dels casos de violència de gènere, però també assessorar sobre els tràmits que han de seguir-se a l’hora de presentar una denúncia o sol·licitar una orde d’allunyament.

Finalment Nuria Campos ha explicat que “el curs és gratuït i les inscripcions poden realitzar-se a través de la pàgina web de la policia local de Paterna i els assistents que ho desitgen podran sol·licitar una certificació del curs”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris