25n
25N
25N

La Policia Local de Paiporta comissa 50 quilos de material pirotècnic furtat en mans d'un grup de quatre menors

La Policia Local de Paiporta comissa 50 quilos de material pirotècnic furtat en mans d'un grup de quatre menors
09/01/2019 -

La Policia Local de Paiporta ha confiscat recentment entre 40 i 50 quilos de material pirotècnic que, suposadament, havia furtat un grup de quatre menors de la localitat. Aquest material estava emmagatzemat a una vivenda abandonada de Paiporta d’on, segons es desprén de les indagacions del cos policial, aquest grup de menors extreia artefactes per a fer-los explosionar a hores intempestives. Entre el material hi ha traques, carcasses, tronadors, masclets i eixides de gran potència, entre d’altres.

El veïnat de Paiporta va alertar setmanes enrere a la Policia Local d’explosions que s’escoltaven a altes hores de la matinada, entre les 2.00 i les 3.00 hores. A partir d’aquestes denúncies, agents del cos policial varen començar una investigació que va permetre identificar a quatre menors responsables d’aquestes detonacions. Un d’ells, de fet, tenia seccionat un dit a causa d’un accident mentre manipulava part d’aquest material.

Passats els dies d’aquesta identificació, es varen tornar a registrar explosions i, després d’un seguiment policial, es va poder localitzar la vivenda d’on extreien el material.

Finalment, després de demanar permís als propietaris de la vivenda abandonada on s’emmagatzemava el material, la Policia Local va trobar tots els artefactes dels quals disposaven els menors. Aquests coets, carcasses i petards podrien pertànyer a una empresa pirotècnica d’una localitat veïna a Paiporta que havia denunciat un robatori recentment.

La Policia Local de Paiporta ha posat les diligències practicades en coneixement de la Guàrdia Civil perquè informe el jutjat pertinent i retire i custodie el material explosiu.

La regidora de Policia, Beatriz Jiménez, ha felicitat a la Policia Local i al nou intendent per l’èxit en aquesta operació: “Cal subratllar la gravetat d’aquests fets i la perillositat d’emmagatzemar tal quantitat de material explosiu i inflamable en una vivenda, així com les molèsties i l’alarma que causaven al veïnat de Paiporta en hores de descans”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − tres =

CCCC
torrent