25n
25N
25N

La Policia Local de Picassent posa prop de 50 multes per no complir amb la normativa de la Covid-19

La Policia Local de Picassent posa prop de 50 multes per no complir amb la normativa de la Covid-19
02/11/2020 -

No complir amb les obligacions interposades per les autoritats sanitàries així com amb el toc de queda és motiu de sanció. I per això, la Policia Local de Picassent, està efectuant i incrementant els controls de vigilància i fent un seguiment en tota la localitat perquè es complisquen aquestes i altres mesures derivades per a tractar de reduir els contagis.

Per això, des del passat 25 d’octubre i segons dades facilitades per aquest cos de seguretat local s’han interposat un total de 12 denúncies per no portar posada la mascareta; altres 18 per no botar-se el toc de queda interposat des del passat 24 d’octubre i 5 per no mantenir la distància de seguretat, entre altres cridades a l’ordre.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, ha volgut fer de nou una crida a la ciutadania, apel·lant a la consciència i a la responsabilitat individual “ja que estem davant d’un problema que ens afecta a tots i totes”, ha manifestat la primera edil.

Per la seua part, el regidor de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, adverteix que “Es continuarà sancionant a totes aquelles persones que no complisquen amb la normativa i les restriccions fixades, ja que són fonamentals per a evitar rebrots i possibles contagis. La salut de tots i totes està en joc”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + divuit =