25n
25N
25N

La Policia Local d'Aldaia denuncia a 12 persones aquest cap de setmana per comportament incívic en la via pública

La Policia Local d'Aldaia denuncia a 12 persones aquest cap de setmana per comportament incívic en la via pública
20/10/2020 -

La Policia Local d’Aldaia ha posat en marxa un reforç del dispositiu de vigilància nocturna amb l’objectiu d’evitar comportaments incívics en les diferents zones del municipi i garantir la seguretat dels veïns de la localitat. Durant el passat cap de setmana, aquest dispositiu s’ha saldat amb 12 persones sancionades després de ser sorpreses infringint alguna de les ordenances municipals o causant molèsties als veïns de la zona.

Segons expliquen des del departament, «en cas de sorprendre alguna persona que incomplisca l’ordenança municipal sobre soroll o consum d’alcohol o drogues al carrer serà denunciada, tal com ja ha ocorregut els passats dies».

La Policia Local va girant contínuament de lloc de vigilància en funció de les telefonades dels veïns i del que ells mateixos observen durant el seu patrullatge. Aquestes noves mesures de reforç s’aplicaran amb especial incidència en els llocs on s’ha detectat que els grups joves es reuneixen per a consumir alcohol o altres substàncies a altes hores de la matinada. La intenció, a més, és posar límit a les trobades en els quals no es respecten les normes bàsiques de seguretat, com mantenir la distància i l’ús de mascaretes. En paral·lel, els nous controls pretenen pal·liar les molèsties per soroll i facilitar la convivència.

Aquest pla suposa un reforç de les mesures posades en marxa en diversos llocs del municipi, com a parcs i zones verdes. En aquesta línia, des del consistori fan una crida a tots els veïns i veïnes, especialment als més joves «al fet que no incórreguen en situacions de risc i respecten les normes bàsiques de convivència ciutadana».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + sis =